Den stygge sannheten

I dette innlegget deler jeg kanskje noe av de mest sårbare bildene av meg selv. Men jeg vet jeg ikke er alene om det. Derfor deler jeg de. Jeg håper du som leser dette velger ordene med omhu, du må gjerne kommentere, men som nevt,  er dette gansek sårbare bilder, jeg tåler en støkk, helt klart, men å vite at disse bildene nå er ute på nett, det er skremmende.

Jeg skriver jo stadig i innleggene mine at huden min er tidenes rødeste, og jeg sliter med urenheter. Og det stemmer. Jeg har hatt akne helt siden midten av ungdomsskolen. Det er nå snart 7 år siden. Jeg er nå snart 21 år, og fortsatt sliter jeg med akne. Eller kviser om du vil. Urenheter, rød hud, utbrudd. Når jeg skal sminke meg, prøve å pynte meg litt, så er det ikke vits. Jeg prøver å dekke det med concealer og pudder, men... det hjelper ikke, jeg føler meg bare værre. Ikke er det gøy å gå uten sminke og ikke er det gøy å gå med sminke.

Bildene jeg skal vise nå er fra sommeren 2012, da huden min var på sitt absolutt værste. Jeg startet på Høgskolen etter sommeren, og følte jeg hadde en hud som en tennåring midt i puberteten, ikke som en 19-åring!


Som du ser... jeg ser ikke ut!

 

Nå har jeg det 100 ganger bedre. Huden er fortsatt rød og utbruddene kommer, men langt i fra så ille som da. Nå er jeg glad. For det meste. Jeg har såklart mine dager hvor alt bare er galt, ingenting føles bra, men 6/7 dager smiler jeg :)

 
Her ute på joggetur. Det er når jeg trener jeg har det best med meg selv, og jeg bryr meg ikke hvor rød huden min måtte være :)

 

Jeg har skrevet og visket ut dette innlegget uendelig mange ganger, det er jo ikke gøy, men.. jeg er bare sånn! For min del, så går jeg ut av huset uten sminke rett som det er, og tenker at de som kjenner meg, de vet at jeg sliter med huden min nå, derfor synes jeg det er helt ok å dra på butikken uten å måtte stesje meg opp. Jeg har det jo uendlig mange ganger bedre enn hvordan jeg hadde det på de bildene fra 2012, og kanskje et halvår fremover. Nå kan jeg se meg i speilet og tenke: "Åjj, i dag ser jeg ikke ille ut, i dag er jeg fornøyd".

Så klart håper jeg å en dag være kvitt det, helst uten medikamenter (for jada, jeg har lege-skrekk og alt det der), men for nå går det bare riktig vei, jeg føler meg freshere for hver uke, så jeg greier meg :)


 

4 kommentarer

Emilie

24.01.2014 kl.12:20

Ville nok ikke kalt det "den stygge sannheten" men sannheten. Du har ikke den fineste huden, men ikke den styggeste heller, har sett mye verre.

Kjempebra at du føler deg fresh og at du smiler 6/7 dager i uken. Det burde du virkelig, du er en nydelig jente! :-D

Kristina B.

24.01.2014 kl.12:39

Emilie Jørgensen: ååh! tusen takk! du aner ikke hvor mye det betyr :)
Jeg føler det er en stygg sannhet, men som du sier, det er folk som har det værre, og jeg føler så innmari med det!

Tonje Sivertsen

24.01.2014 kl.15:55

uffdå, :/ kjempebra at du føler deg fresh fordeom!

Kristina B.

24.01.2014 kl.16:18

Tonje Sivertsen: ja, det gjør jeg, og huden min er mye bedre :)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits