Let's workout

Tok egentlig disse bildene i går, men jeg ser selv at flere av øvelsene ser skikkelig dårlig utført ut, altså at "formen" (heter det det på norsk, som på engelsk?) ser ikke bra ut, så om du stusser på at knærne kaskje er bøyd, eller skuldrene høy oppe, så er jeg klar over det.

Jeg trener jo en del, og har trent hver dag, minus en fredag, i hele januar, så jeg er veldig fornøyd med januar-treningen min. Tenkte jeg skulle ta noen "skrytebilder". hehe... Tror dette er det teiteste innlegget jeg har laget noen gang, det har ingen mening!


Jeg gjorde en bokseøvelse, hah!


Noe som ser ut som en veldig dårlig utført "fjellklatrer".


Veldig konsentrert på planken.


Ja, var ikke dette et fantastisk bilde med alt rotet rundt? heh! I dag tok jeg 30 nye minutter med tungrockering, begynner å gå greit det :)

 

Har du noen gode øvelser som fint kan gjøres hjemme i stua? :)


4 kommentarer

Andrè Nilsen

29.01.2014 kl.17:14

Nice med hjemmetrening! Masse bra en kan gjøre :) Gående utfall, air squats, armhevninger er mine bidrag til hjemmetrening. Burpees og er en klassisk vinner

Sunniva Elvevold

29.01.2014 kl.18:03

Flink du er! :) Skal trene selv i kveld, gleder meg til det!

Kristina B.

29.01.2014 kl.18:26

Andrè Nilsen: Det blir en del hjemmetrening har altså. Armhevingan og burpees gjorde jeg i går, og jeg gjorde en form for utfall i dag. Takk for tipsene :)

Kristina B.

29.01.2014 kl.18:27

Sunniva Elvevold: Jeg prøver å være flink, later litt som :)
Kos deg på trening :D

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits