Jeg trenger sunne tips!

Nå, nå skal det bli forandringer! Når det kommer til kosthold er jeg faktisk helt håpløs. Eller, ja, jo, jeg tenker alt for lett; Næsh, en sjokoladebit gjør ingenting, og der var det gjort, da blir det alltid to til. Og slik fortsetter det!

Jeg vil gjerne ha tips til sunn hverdagssnacks, gjerne noe annet et typisk frukt og yoghurt. Elsker det, men nå det skikkelig søtsuget kommer, trenger jeg tips til å beherske meg. Hahah, høres helt ille ut!
Aah, elsker frukt og grønt, men sukk, som jeg elsker sjokolade også! Skal på butikken senere i dag, så jeg trenger tips til hva innkjøpet burde være av sunnere alternativer! :)

3 kommentarer

Karoe

15.02.2014 kl.11:40

Kjøp frukt/bær og 86% sjokolade, smelt og dypp! 86% sjokolade er dessuten sunt og smaker jo supergodt, i alle fall sammen med frukt! Kjøp inn frukt, grønt, mager kesam eller naturell yoghurt og lag en god dip, nam! Ellers kan du bare kjøpe det du trenger for å lage smoothies, hjemmelagde smoothies er både sunt og godt :D

Kristina B.

15.02.2014 kl.12:06

Karoe: Ja, mørk sjokolade er blitt et MUST, perfekt med en liten bit, når sjokoladesuget blir for stort. Synes 70% smaker bedre egentlig, enn 86%, så jeg får se hva jeg finner. Frukt og bær må jeg kjøpe i massevis av, denne uken skal blir bra :)

Karoe

15.02.2014 kl.12:17

Fordelen med 86% er at det smaker så mye at du ikke trenger så mye, på den måten kan du redusere inntaket i tillegg til at du blir "mett" og det går lengre til neste gang du får sug på sjokolade :D

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits