Tips; Trening hjemme

Jeg kan umulig være alene om å trene hjemme? Vanskelig å trene styrke uten utstyr og vekter tenker du? Vell, her er et lite "bygda-tips"

Jeg tok meg selv i nakken å tenkte at nei, jeg skal greie å trene styrke hjemme også, selv om det eneste jeg har av utstyr er et par superlette manualer og yogaball. Derfor tok jeg med meg styrkeprogrammet ut, inn på låven vår, og fant meg et par tømmerstokker. Disse tømmerstokkene er nå blitt mine nye vekter i ulike øvelser.


Her er faktisk utstyret jeg bruker. Dekkene bruker jeg å ta armhevinger, dips og bulgarske utfall fra. Den tykkeste tømmerstokken er til knebøy, utfall og tåhev. Den tynnere og lettere stokken er mer til løft over hodet og stående roing. Fungerer kjempebra.


Vi har også denne traktorene stående utenfor, her prøver jeg meg på noen liggende pull-ups. Har du et tre stående med en fin gren, er jo det supert å henge i :)

 

Om du nå ikke bor på bygda, og har lite av trær, tømmerstokker og traktorer, kan du bare finne frem skolesekken, og så putter du absolutt alle bøkene du har i den.


Her er gårsdagens vekt for meg. I tillegg til disse bøkene, la jeg også de eneste manualaene vi har neddi. Jeg er faktisk superstøl!

 

Dette var et par tips fra meg. Jeg håper du synes de var ok, og har du noen spørsmål eller ønsker flere tips, kjør på, jeg får ikke akkurat problemer med for mange kommentarer. Nå skal jeg ut i det fantastiske været og jogge meg et par kilometer. Er så full av energi når jeg ser sola steker ute.

 

Hva gjør du i dag?
Skal du trene i dag? Hva?
:)

 

#tips #trening #hjemmetrening #workout #fitness #sprek #sommer #livsstil #jogging #løping #motivasjon #motivation

6 kommentarer

soth

25.03.2014 kl.11:17

veldig smart ! :)

Kristina B.

25.03.2014 kl.11:19

soth: Ja, det skal jo ikke så mye til :)

Astrid (:

25.03.2014 kl.14:58

Smarte tips :)

Kristina B.

25.03.2014 kl.17:05

Astrid: Takk for det . Det er ikke så mye avansert som skal til egentlig :)

Janne Kaldvansvik

26.03.2014 kl.07:59

Så kreativ du er, og ikke minst flink!!

Kristina B.

26.03.2014 kl.09:54

Janne Kaldvansvik: Ååh, tusen takk. Må bare prøve :)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits