Små fiskeboller på armene!

Må på forhånd si at jeg kun trener hjemme, og har ikke noe fancy utstyr eller noe sånt, så utrolig resultater, det forventer ikke jeg med det første :)

Men for rundt en og en halv måned tid siden (?) så laget jeg meg et styrkeprogram, som jeg fulgte tre ganger i uken. Etter bare noen uker, så ble jeg med i utfordringen til "Funkygine" Jørgine Vasstramd Haagensen, som hadde laget et seks ukers treningsprogram som man skulle gjøre tre ganger i uken. Nå er jeg ferdig med fire uker, og føler vell jeg har blitt vertfall sterkere i lår/rumpe. Uansett, for rundt 3-4 uker siden, så tok jeg bilde av hvordan armene mine så ut "flexet" bare for å se om det kunne sammenlignes. Tidligere denne uken tok jeg et nytt bilde og jeg så små endringer.


Som nevnt, små endringer. Det er gøy å se, men jeg skulle gjerne ha kjent forskjellen isteden. (og ja fantastisk lys og kontraster)

 

#trening #resultater #fitness #styrketrening #workout #funkygine #hverdag #livsstil

4 kommentarer

Oda Helene Hjørnevik

19.04.2014 kl.17:19

Så fin blogg du har! Håper du koser deg masse i påsken! :) Hadde satt stoor pris på om du hadde tatt en liten titt på min blogg også ! :D

Oda Angelina Kaurin

19.04.2014 kl.23:45

jeg ser litt forskjell, fortsett så kommer du til å se store forandringer det kan jeg love deg! :)

Kristine Frivold

20.04.2014 kl.00:38

Hei jeg har en linke runde på bloggen min om du vil melde deg på:)

http://krissidans.blogg.no/1397663599_16042014.html

Kristina B.

20.04.2014 kl.09:27

Oda Angelina Kaurin: Skal ikke gi meg, nei ^^

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits