En ganske så perfekt lunsj

Seriøst, i dag er jeg helt sykt støl i lår, rygg og armer, du aner ikke, hahah! Så i dag ble det bare ei kort økt på mage, greit med rolige dager innimellom også kjenner jeg :) Vil bare vise deg lunsjen min, som var så nær perfekt som jeg faktisk kan få den.Eggerøre med basilikum, spekeskinke, agurk og en Starbucks Skinny Cappuccino. Seriøst, den iskaffen er absolutt en ny favoritt!

 

Denne fredagen blir ellers ganske rolig med tv og film. Jeg har så sykt savn på dans fortiden etter å ha fulgt med på "Adils hemmelige dansere", så jeg skal se det, og følger etter med et "Step up"-marathon for meg selv, om ikke mamma har lyst å se på sammen med meg da, haha.

 

Hva er din lunsjfavoritt?
Har du planer for i kveld?

 

 

4 kommentarer

Ida

06.06.2014 kl.17:37

Så utrolig godt ut!

Kristina B.

06.06.2014 kl.17:45

rnum: Det var det også. Eggerøre med basilikum er blitt min nye favoritt tror jeg, istedenfor gressløk som er mer "vanlig" (?) :)

Celine

06.06.2014 kl.18:42

Så veldig godt ut ! Jeg liker veldig godt og tilsette persille, basilikum, pepper og gressløk i eggerøren. Høres litt mye ut (?) men jeg liker det med mye smaker, fordi jeg ikke er så spesielt begeistret over egg i utgangspunktet.

Kristina B.

06.06.2014 kl.19:16

celine meyer: Ååh, men det hørtes jo kjempegodt ut! Jeg liker egg godt, men det blir fort litt kjedelig uten litt ekstra smak :)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits