Det er lov å kose seg

Alle bildene er funnet på we heart it.
De siste dagene da jeg var på "ferietur" for å passe hunden til bror, så bare koste jeg meg så masse. Jeg satt en kveld på verandaen med en iskaffe i kveldssola og bare nytte hvor deilig det er og spise god mat, som er både sunn og usunn. 

Jeg har drukket både sjokoldekaffe, iskaffe, spist fint og grov polarbrød med sjokoladepålegg, og ikke for å glemme at jeg spiste en hel pizza for meg selv, fredagskvelden. Og vet du hva, jeg synes det var helt greit, fordi jeg er ellers aktiv hver dag og spiser helt normalt.

Nå er det blitt så på "mote" å være sunn og trene hver dag. Og selvfølgelig er det bra at vi er blitt mer aktive og tenker over hva vi spiser, men det må da være lov å kose seg en fredagskveld med både søtt og salt, uten at man skal få dårlig samvittighet? På sosiale medier som Instagram og Facebook florerer det med bilder av hvor sunn maten vår er, eller hvor spreke vi har vært (ja, jeg gjør det nok også selv), men aldri hvor usunne vi har vært. Det er aldri et bilde av alt godteriet, pizzaen og brusen vi har kost oss med. Eller en status over hvor lite man har trent de siste dagene.

Det jeg mener her er jo at det er lov å kose seg. Det er helt ok å spise både søtt og salt en gang innimellom!

 

Hva tenker du om dette?

 


2 kommentarer

Så koselig! Maten så veldig god ut :) Klart det er lovt å kose seg litt av og til... Med måte vel og merke. Ha en kjempefin dag!

Kristina B.

28.07.2014 kl.21:17

regineaf:- en blogg om mote, reise, trening og kosthold: Ja, alt med måte :)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits