Hard work pays off

De siste månedene så har jeg jobbet veldig hard med å være veldig spesifikk med treningen min, og jeg har prøvd og finne en type styrketrening som jeg greier og holde med til, fordi jeg blir alltid veldig fort lei. Jeg har gjort veldig mye forskjellig den siste måneden, men har greid og holde meg til 3 styrkeøkter hver uke, noe jeg er fornøyd med. Jeg har merket litt fremgang, men siden jeg ikke har forholdt meg helt til samme styrkeprogram så jeg vet ikke helt hvor stor forskjellen, faktisk er.

I går, så gjorde jeg Blogilates, Casey Ho, sin 1000 squatchallenge. Jepp, du leste riktig, jeg gjorde 1000 knebøy!! Holy, moly, jeg var så fornøyd da jeg var ferdig, sykt motiverende. Her merket jeg hvertfall hvor mye sterkere jeg er i lår og legger!! Og jeg tok også et "etter-bilde" siden det er en måned siden sist. Jeg velger og dele det her, fordi ja, jeg er faktisk ganske fornøyd med å endelig kunne se litt forskjell også, det har jeg aldri opplevd før.Det første bildet er tatt 3/7, da jeg var fast bestemt på å jobbe hardt med styrke, og det andre bildet er tatt 2/8. Kjærlighetshåndtakene min har alltid vært sykt irriterende, og selv om jeg fremdeles har litt så er de hvertfall mindre og strammere.

Jeg pleier aldri og dele denne typen bilder på hverken blogg eller instagram eller noe, men som nevnt, så har jeg jobbet hardt for resultatene. Dette er noe alle kan greie om de jobber hardt og setter seg mål

 

#resultater #workout #trening #fitness #hverdag #livsstil #squatchallenge #squat #nike

3 kommentarer

Ingrid Christine Hole

03.08.2014 kl.20:03

Skal si du har kommet langt på kort tid. Selv vet jeg hvor effektivt hard styrke er for å stramme opp og fettforbrenning. It´s good shit! Lykke til videre

Kristina B.

03.08.2014 kl.20:34

Ingrid Christine Hole: Tusen takk! Jeg synes styketrening er kjempevanskelig, spesielt hjemme, men jeg jobber på :)

sukkerstoppen

03.08.2014 kl.21:01

Cassey Ho er så søt og inspirerende! Blir alltid glad av å se på videoene hennes. Gratulerer med vel gjennomført challenge, og synlige resultater ;)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits