Detox-maten min

På søndag, så kjørte jeg en én-dags-detox. Må si det var litt tøft, men jeg greide det. Det var ikke noe avansert noe, jeg spiste hele dagen, men det gikk veldig mye i frukt og grønsaker, og det metter ikke veldig lenge, og jeg ble litt lei. Måtte også fikse litt på matplanen så det passet meg. Prøvde dette for egentlig å hele tatt ha prøvd det, og kjenne litt på det.Lunket vann med sitron.


Grønn te, en skål med bjørnebær og mager vaniljekesam. Veldig variert som du ser. En stor skål råkostsalat, vitamin well, cottage cheese og valnøtter og fullkornsris og stekt brokkoli.Fruktsalat eller grønnsaker var det alle mellommåltidene og kveldsmaten bestod av. Mellom frokost og lunsj og lunsj og middag. Her er en skål med vannmelon, honningmelon, eple og pære. Og en kopp med grønn te.


Aaah, middagen ble jeg så fornøyd med, nemlig hjemmelaget tomatsuppe med fullkornsris. Herlighet, så god den ble. Om noen ønsker oppskrift, rop ut :)

 

Og dette var var stort sett det. Som sagt, så spiste jeg flere måltider med frukt og grønsaker også, men jeg må nok ærlig innrømme at jeg var sulten i løpet av dagen, og jeg savnet nok både brødskiva og hvitosten. Lærte hvertfall om meg selv, at jeg småspiser mye i løpet av en dag, det ble en par turer inn i skapet eller kjøleskapet, uten at jeg faktisk spiste noe. haha.

2 kommentarer

Kristine Edvardsen

05.08.2014 kl.11:21

Ser godt ut :) Jeg har selv vurdert ta en type detox. Jeg vil gjerne ha oppskriften på tomatsuppa! :D

Kristina B.

05.08.2014 kl.12:54

Kristine: Jeg har egentlig vært litt skeptisk til detox, men syntes hat denne en-dragetreneren fungert for et matvrak som meg :) Oppskriften kommer :D

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits