Oppskrift; Hjemmelaget, sunn, tomatsuppe

Som jeg nevnte i går, HERHEHRHERHER, så kjørte jeg en detox på søndag, og middagen var da hjemmelaget tomatsuppe. Det var første gang jeg prøvde meg på å lage dette fra bunnen av, så var veldig spent, men herlighet, så god den ble, haha. Så jeg tenkte jeg kunne dele oppskriften på hvordan jeg gjorde det. Jeg har dessverre lite bilder, tilgi meg for dette.

Denne oppskriften er nok til to personer (5 dl).
-En boks skinnfrie tomater naturell.
-En halv løk.
-To fedd hvitløk
-Litt basilikum /om du liker denne smaken såklart
-5 dl ferdig buljong (jeg brukte kjøttbulljong)
-En dæsj olivenolje. 


Beklager dette grusomme bildet.

 

Jeg startet med sette på vannet med bulljongen i, og mens dette kokte og blandet seg ut, stekte jeg løken og hvitløken i en dæsj olje. Da bulljongen var klar, helte jeg dette oppi løken, og deretter boken med tomat. La den koke opp, før du senker varmen og lar den småkoke i omtrent 30 minutter. Har du stavmikser, er det perfekt, så kan du få suppen fyldig og "klumpfri". Jeg har ikke stavmikser selv, og måtte derfor avkjøle suppa litt, før jeg kunne ha den i blenderen i bare et lite halvminutt, før jeg varmet den opp igjen. Den ble utrolig fin i konsistensen :)Jeg elsker tomatsuppe med makaroni, men denne gangen hadde jeg igjen fullkornsris fra lunsjen, som jeg hadde oppi, og dette smakte også veldig godt

 

 

Anbefaler deg å prøve dette om du også er glad i tomatsuppe. Den her er jo faktisk utrolig sunn, med løk og tomater og fyldig i smaken, uten tilsettinger av salt eller sukker på noe måte :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits