Cause every inch of you is perfect

Meghan Trainor - All About That Bass

Jeg synes denne sangen er så utrolig bra. Fengende og ikke minst såå riktig og viktig tekst. Jeg scrollet meg gjennom noen kommentarer på youtube, og så også noen her greide å mistolke at hun synger stygt om slanke jenter, men det føler jeg blir å overanalysere. Hun synger jo nettopp at at størrelse er ikke viktig, og at du er perfekt fra topp til tå. Hun har kanskje satt de med former i fokus, og jeg tror det er viktig, for i dagens samfunn er det et større press på å være slank og veltrent, enn å faktisk ha litt ekstra vekt og former. Enig?

 

Hva synes du?

4 kommentarer

marte

15.08.2014 kl.11:12

Jeg liker den også veldig godt :)

Hørte på den senest i dag :)

Urte

15.08.2014 kl.11:49

Helt enig. Herlig låt! Ha en fin fredags morgen. :)

Hadde vært hyggelig med en kommentar tilbake. Jeg har nettopp startet å blogge, men jeg går helt den andre veien enn de flest andre, derfor trenger jeg en liten "boost". Jeg skriver om ting veldig få andre skriver om, men jeg er kun 14 år, så jeg blir nok undervurdert. Jeg er her for å bevise at jeg KAN, og om jeg kan, så kan du også. Takker for støtten.

Kristina B.

15.08.2014 kl.13:49

marte: Synes den er så utrolig fengende :D

Kristina B.

15.08.2014 kl.13:49

Urte: Du må også ha en strålende dag, så skal jeg ta en tur innom bloggen :)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits