Tips; Lunsj #2

Har du noen ganger sittet igjen med ALT for mye ris etter middagen? Vell sånn er saken så godt som alltid her i familien, og det resulterer i en kjempegod kvelds eller lunsj dagen etter.


Her er en god del fullkornsris. For å gjøre dette til en super lunsj, trenger du kun en ingrediens til.


Ett egg. Stek ris og egg på ei stekepanne med litt smør/olje, krydre det etter ønske og vips, et næringsrikt, kjapt lite måltid.


Jeg stekte også litt brokkoli, for å få litt flere samker sammen. 

 

Jeg synes vertfall dette er kjempegod, og det er en veldig fin måte å bruke risen på, istedenfor å måtte kaste maten.



Hva synes du om tipset?
Har du noen tips til hva du bruker ris til? 

6 kommentarer

Iselin Renée

20.10.2014 kl.15:44

Det så godt ut :)

Kristina B.

20.10.2014 kl.15:56

Iselin Renée: Det er det også :D

andelly

20.10.2014 kl.19:34

Så smart. Må huske på det fremover, ettersom vi har kastet risen før da vi har hatt for mye. Nå trenger vi jo ikke det, så tusen takk for tips! :D

Kristina B.

20.10.2014 kl.20:30

andelly: Dette er noe vi pleier å gjøre til kvelds ofte, når brødskive ikke frister. Eller man kan jo bruke det på brødskiven om man vil også :)

Vilde

21.10.2014 kl.09:08

Mmh, naam!! Takk for tips <3

Kristina B.

21.10.2014 kl.09:51

Vilde: Bare hyggelig, håper det faller i smal :)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits