Tips; Lunsj #2
Har du noen ganger sittet igjen med ALT for mye ris etter middagen? Vell sånn er saken så godt som alltid her i familien, og det resulterer i en kjempegod kvelds eller lunsj dagen etter.
Her er en god del fullkornsris. For å gjøre dette til en super lunsj, trenger du kun en ingrediens til.
Ett egg. Stek ris og egg på ei stekepanne med litt smør/olje, krydre det etter ønske og vips, et næringsrikt, kjapt lite måltid.
Jeg stekte også litt brokkoli, for å få litt flere samker sammen.
Jeg synes vertfall dette er kjempegod, og det er en veldig fin måte å bruke risen på, istedenfor å måtte kaste maten.
Hva synes du om tipset?
Har du noen tips til hva du bruker ris til?
Iselin Renée
20.10.2014 kl.15:44
Kristina B.
20.10.2014 kl.15:56
andelly
20.10.2014 kl.19:34
Kristina B.
20.10.2014 kl.20:30
Vilde
21.10.2014 kl.09:08
Kristina B.
21.10.2014 kl.09:51