Tips; Lunsj #2

Har du noen ganger sittet igjen med ALT for mye ris etter middagen? Vell snn er saken s godt som alltid her i familien, og det resulterer i en kjempegod kvelds eller lunsj dagen etter.


Her er en god del fullkornsris. For gjre dette til en super lunsj, trenger du kun en ingrediens til.


Ett egg. Stek ris og egg p ei stekepanne med litt smr/olje, krydre det etter nske og vips, et nringsrikt, kjapt lite mltid.


Jeg stekte ogs litt brokkoli, for f litt flere samker sammen.

Jeg synes vertfall dette er kjempegod, og det er en veldig fin mte bruke risen p, istedenfor mtte kaste maten.



Hva synes du om tipset?
Har du noen tips til hva du bruker ris til?

6 kommentarer

Iselin Rene

20.10.2014 kl.15:44

Det s godt ut :)

Kristina B.

20.10.2014 kl.15:56

Iselin Rene: Det er det ogs :D

andelly

20.10.2014 kl.19:34

S smart. M huske p det fremover, ettersom vi har kastet risen fr da vi har hatt for mye. N trenger vi jo ikke det, s tusen takk for tips! :D

Kristina B.

20.10.2014 kl.20:30

andelly: Dette er noe vi pleier gjre til kvelds ofte, nr brdskive ikke frister. Eller man kan jo bruke det p brdskiven om man vil ogs :)

Vilde

21.10.2014 kl.09:08

Mmh, naam!! Takk for tips <3

Kristina B.

21.10.2014 kl.09:51

Vilde: Bare hyggelig, hper det faller i smal :)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i vre aktiv, og mlet er spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel p denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits