Let's do this

Bildene i innlegget er funnet på we heart it.

Hei og god formiddag!
Jeg har sittet med macen på fanget i allerede nesten to timer, og det har vært så deilig. Det er kanskje noe av det beste jeg vet med å stå opp tidlig (for meg å være er ni tidlig) og faktisk kunne sitte lenge med frokosten og ha tid til å se på både serier og kos, og likevell så er ikke dagen startet skikkelig.

I dag er det skole igjen, og det er faktisk helt greit, jeg synes faktisk det er nesten gøy. Tror det har med at det er bare en dag i uka, og det er et veldig godt miljø i klassen. Men før den tid, så er det trening som står for tur. I går startet jeg andre måned på Insanity - og herlighet... Jeg gråt, ble sur, gråt litt mer og ble enda mer sint, de er så SYKT tungt, og jeg blir SÅ frustret av å ikke få det til.

Det er alltid når den følelsen kommer at jeg blir veldig oppgitt og glemmer hvorfor jeg trener. Jeg trener jo ikke fordi jeg er sterk, men for å bli det. Dette tar jeg meg selv i å glemme alt for ofte, og fokuserer på det helt feil tingene. For meg, så handler ikke trening om at jeg skal se perfekt ut (jeg tar det gjerne som en bonus, skal ikke nekte på det), men det er nettopp hvor godt det føles. Mestringsfølelsen av å få til noe, av å kjenne resultatene.Det er nettopp dette jeg føler folk har glemt i alt fokuset som er blitt på at kroppen skal se akkurat sånn ut. Det er vell nettopp det jeg glemmer når ting begynner å bli tung også, jeg glemmer at jeg trener fordi jeg synes det er gøy å bruke kroppen og at målet mitt er å bli sterkere. Så jeg må jobbe litt med tankegangen i tunge tider!

Dette ble et veldig blanda innlegg, haha.

 

Hva tenker du?
Hvorfor trener du? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits