Treningsmotivasjon med Endomondo

Jeg har i flere år, men spesielt de to siste årene, brukt treningsappen fra Endomodno. Jeg bruker den når jeg løper, går på fjellet, går tur, sykler osv. for å registrere distanse, men jeg registrer også andre treningsøkter, som styrke. Endomondo er rett og slett blitt min treningsdagbok, synes det er SÅ gøy å se tilbake på trenignstimene hver uke/måned og år. Det er også veldig gøy å kunne se hva vennene din bedriver med om dagene, hehe. Kanskje er det motivasjon i å ha en liten intern konkurranse?


Dette er hvordan appen ser ut på min mobil, i korte trekk. Veldig enkel og grei å bruke.
 

Jeg er også veldig fornød med nettsiden til Endomondo, og bruker også den flittig.


Der har du blant annet en slik kalender, hvor du ser ikon på alle dagene du har trent, og du kan bla det tilbake i kalenderen.

 


Du har også grafer, hvor du kan se antall timer, distanse, og kalorier. Har du premium (koste 21 kroner/mnd) så kan du også se antall økter, gjennomsnitsfart osv.
 


Hver av fargene betyr en aktivtet, så du kan trykke og se hvor mange timer av hver aktivtet du har bedrevet. Og selfølgelig kan du velge om du vil se graf for hver dag, uke, måned eller år. Kjempegøy :D


Det her var en kjapp liten "guide" på Endomondo. Jeg er som nevnt, utrolig glad i denne appen, og bruker den daglig.Bruker du Endomondo, eller kanskje en annen app?

2 kommentarer

Vilde

02.11.2014 kl.19:27

Wow, så smart!! Tusen takk for tips :DD

Kristina B.

02.11.2014 kl.21:24

Vilde: Bare hyggelig :)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits