Tunfisk-topping

Heisan, her kommer et lite tips på noe som absolutt er blitt en favoritt hos meg.
Det er noe så enkelt som lompepizza med tunfisk. Ja, tunfisk. Jeg hadde aldri smakt tunfisk før bare kort tid siden, så en dag, så bestemte jeg meg for å prøve å steke det med litt krydder og bruke det som topping på lompepizza, og det samkte fantastisk.


Jeg liker godt å steke tunfisken raskt på panne først med litt krydder. Det er ikke nødvendig med steking fungerer like godt uten.


Ha på litt ost og setter de i stekeovnen et par minutter.


Vips, et kjempeenkelt, næringsrikt måltid! 

Har du smakt tunfisk på "piza" før?
Liker du lompepizza? Hva er din favoritt-topping?

 


 

2 kommentarer

Style by Ida

08.01.2015 kl.12:59

Haha, jeg innrømmer glatt at jeg har litt problemer med tunfisk. Det er ikke mye jeg ikke liker, men tunfisk - det klarer jeg ikke. Jeg skulle virkelig ønske jeg gjorde da, siden det er en veldig billig og enkel proteinkilde. Men lompepizza er kjempegodt da. Jeg spiser det meste av fyll bortsett fra tunfisk:P Men favorittene er vel kylling/skinke/kjøttdeig, tomatsaus og ost.

Kristina B.

08.01.2015 kl.14:05

Style by Ida: Haha, sånn er det bare, det er noe man ikke liker. Jeg ble overrasket over at tunfisk egentlig ikke smaker fisk da, og spesielt ikke med litt krydder og når man steker det, haha.

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits