Mine først chinups!

Hei og god morgen!
I går hadde jeg en sykt bra dag, til tross for mye sykdom som går på arbeid, som gjør at jeg går med konstant angst for å bli smittet, slitsomt. Det var første mandag i en ny måned, nytt styrkeprogram, pakke i posten (som jeg viser senere i dag), gode treningsøkter og ikke minst! Mine først chins, med strikk!

Herlighet, for en digg følelse. Selv om det var med strikk, så var det SÅ deilig å kjenne at det gikk. Om du har lest DETTEDETTEDETTE innlegget, hvor jeg har skrevet om mine treningsmål for 2015, så er det å få til minst en chinup/pull up i løpet av året, så nå har treningen for det målet startet for fult!

Sorry for tidenes dårligste kvalitet, aner ikke hva som har skjedd her....

Det der gjorde at dagen min avsluttet SYKT bra, haha.

 

Jeg lurer foresten på om noen der ute har peiling på om det er greit å starte øvingen på chins med strikk, eller om jeg burde starte med negative? Har tidligere jobbet med chins i slynger med nitti grader i beina (hahah) så... yeah...

 

#chins #pullup #workout #fitness #trening #hverdag 

8 kommentarer

Synne Rindal

03.02.2015 kl.12:22

Tror jeg vil anbefale strikk fremfor negative.. Tror begge er effetive, men med strikk tror jeg du får det til lettere selv! :-) Ha en fin dag videre! :-D

Kristina B.

03.02.2015 kl.13:30

Synne Rindal: Tenker selv det samme. Kanskje starte mes strikk og etterhvert en kombi, siden negative er syykt tungt, haha. Du må også ha en strålende dag videre :)

Synne Rindal

03.02.2015 kl.13:37

Ja :-) Jeg driver med en sånn maskin nå, men usikker på om det er noe bra.. Det er nok bedre med strikk for å si det sånn - men jeg føler liksom at jeg blir sterkere i maskin også.. Jeg få se litt! Hihi :-)

Kristina B.

03.02.2015 kl.13:47

Synne Rindal: Haha, det er ikke lett, vi får bare prøve oss fram :)

snilljente

03.02.2015 kl.14:04

Hvis du får til med strikk, så ville jeg gått for det, så kan du bruke en strikk som gir mer etter etterhvert.

Jeg har fått meg en slik stang jeg og, som man kan sette i døråpning, men da jeg skrudde til knaket det, så ble redd for å ødelegge dørkarmen :/

☺M

03.02.2015 kl.14:23

Jeg å har sykt angst får å bli smittet ,Vært fall når det gjelder å få oppkast syken . Har ikke hatt det på mange år ,men visst du høre noen i nærheten har fått det vil man bare bli hjemme .😂

Kristina B.

03.02.2015 kl.14:53

M: Jaaa, akkurat sånn selv, den omgangssyken altså, er SÅ gruom!

Kristina B.

03.02.2015 kl.14:54

snilljente: OPS. Jeg var redd for dørkarmen selv, men det gikk heldigvis bra, pappa hjalp meg å henge den opp, og da stoler jeg på at han vet at den holder, hihi.

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits