«Strong is the new sexy» - in my ass

Jeg hater det begrepet. Jeg vet det skal være et positivt begrept, men er det så positivt som vi skal ha det til? Er det ikke egentlig bare et nytt mål vi higer etter å nå? 

 

Ja, jeg er fullstendig enig i at «strong» er mer positivt ladd enn «thin», hvor pegrepet ble hentet fra, men hva er det med «the new sexy»? Personlig er jeg ikke sterk, ikke enda, så derfor kan jeg ikke kalle meg «sexy» om jeg vil? Hvorfor skal vi i det hele tatt høre på disse begrepene som gir oss et nytt ideal for hvordan vi skal se ut? 

 

Trening skal ikke og bør ikke handle om utseende. Jada, jada, vi vil se bra ut, såklart, jeg skal ikke nekte for det, men ikke la det drive oss fremover, ikke la det at du ikke får «six-pack» etter to måneder med trening ødelegge den gleden du forhåpentligvis har for trening. Trening skal være gøy, noe man liker å gjøre. 

  

Dette var dagens skjennepreken!

Én kommentar

Kristine Hagen

05.03.2015 kl.15:55

spreka

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits