#trening: Du blir ikke sprek av å syte!

Realiteten er slik! Du blir ikke sprek, og får ikke resultater av å ikke gjøre noe!

Jeg leser en del blogger, og mange kommer med gode tips til hvordan komme i gang med treningen, og ja, de fleste stemmer; Man må finne en aktivtet man liker, ikke starte for hardt, ha et mål, varier, skriv ned resultater. Alt dette stemmer, men det første man må gjøre:

LØFT RÆVA OPP AV SOFAN OG BEGYNN!

Sannheten er nemlig slik at det vil være tungt. Den første joggeturen er tung, den andre joggeturen er tung, du tar i 50 kg i knebøy på den første styrkeøkta eller 3 straighte chins. Jeg pynter ikke på sannheten, for resultater krever hardt arbeid. Jeg sier ikke at du må trene 10 timer i uka, og leve som en idrettsutøver, men om du tror at ting kommer av å tenke og ønske det, så må du slå opp i gym-boka fra ungdomsskolen igjen. Men noe er bedre enn ingenting! Jeg sier heller ikke at du skal melde det inn på et treningssenter, men gå det en tur. Ta trappene istedenfor heisa, gå rundt i huset mellom reklamepausene på tv'en. Hverdagsaktivtet er et nøkkelord. Det gjør det ingenting å sitte å se på inspirerende kontoer på Instagram og tenke, i morgen skal jeg gå meg en tur, om du ikke gjør det. Eller at du velger å se på film 5 timer om dagen, og tenke; off, i dag har jeg vært lat, for så å sette på en ny film. Gjør noe med tankene!

Så for å oppsumere: Gå deg en tur, 30 minutter om dagen er en start. Så kan du øke med en rolig joggetur, også 30 minutter er nok. Kjør sirkeltrening på stuegulvet med egen kroppsvekt, det øker pulsen og styrken. Men ikke bare tenk, gjør det også!

Bildene er funnet på we heart it.

 

Dette var dagens skjennepreken!
Hva sier du?

 

#trening #kosthold #fitness #workout #hverdag #helse #livsstil 

5 kommentarer

Madde K.K

02.04.2015 kl.14:58

For et bra innlegg, Kristina. Jeg er utrolig enig i det du skriver. Trening er tidkrevende, men verdt når resultater kommer :)

Ønsker deg en herlig påskeferie :)

Kristina B.

02.04.2015 kl.15:23

Madde K.K: Absolutt! Jeg mener ikke alle skal trene for six-pack eller greie å løpe 10 km, men bare får en mer aktiv hverdag!
-Du må også ha en fin påskeferie videre :)

Ingvild Ørland

02.04.2015 kl.18:08

Haha, godt at du fikk sagt det! Jeg er helt enig med deg. Morsomt er det at jeg var selv vanskelig å gå med ut på joggetur før, men da tenkte jeg så vidt på det å trene engang. Så plutselig så begynte jeg litt og kjente gleden av det. Nå har jeg satt mine egne mål og har motivasjon som bare det :-D

Ha en riktig god påske :-)

Kristina B.

02.04.2015 kl.18:50

Ingvild Ørland: Ja, har vært i den situasjonen selv!
-god påske til deg og :D

Vilde

06.04.2015 kl.12:46

Det er så sant! Dette var supre tips :D

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits