MIN treningsrutine gjelder IKKE DEG

Hei og god kveld!
Her om dagen var venninna mi og jeg ute å gikk en tur. Vi snakket om alt og ingenting, og kom inn på temaet trening. Detkom blant annet opp at min treningsmengde pårvikret venninna mi i en negativ forstand, noe som satte en liten stukk i meg. Jeg sa helt og tydelig: Det skal ikke du tenke på, jeg har nådd et nivå hvor jeg KAN trene mye! For vi er ikke alle på samme nivå, eller har samme rutine. Jeg trener min mengde og mine økter, du trener dine.

Jeg vet om folk som ser supersmashing ut med sesk økter i uka, og de som ser like smashing ut med tre økter i uka. Så alt dette kommer helt ut fra hver enkelt!


Bilde fra sommeren 2014.


Poenget mitt med dette innlegget er egentlig; Slutt å bry deg med andres treningsmengde, program, øvelser, utførelse, what so ever. Følg ditt opplegg, og det som du setter deg opp som mål, eller kanskje avtaler med en trener på ditt treningssenter. Jeg har selv gjennomført et grunnrpogram, og startet fra scratch igjen med lette vekter, og det har gidd meg utrolig gode resultater. Nå gleder jeg meg til fortsettelsen :)

 

 

3 kommentarer

Isabel Martinez

06.04.2015 kl.22:16

Så fin blogg du har, Stå på videre! Jeg hadde blitt kjempe glad for en kommentar tilbake på min blogg også, det hadde jeg satt kjempe stor pris på! Ha en fin kveld videre, jeg ønsker deg alt godt. :)

viktoria

06.04.2015 kl.22:22

sant det du sier!

Vilde

07.04.2015 kl.11:29

Det er så sant! Det er så lett å henge seg opp i hva andre gjør og tenke at du ikke er like god, men man må tilpasse det til hva som passer seg selv :)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits