Oppskrift; Grove vaniljelapper

Jeg tror jeg har mast og nevnt disse lappene hundrede-og-ørten ganger på bloggen min, men de er virkelig å anbefale. Jeg endrer litt på de nesten hver gang, bruker forskjellig mel fra gang til gang. Dette var det jeg brukte sist:



-Et egg
-To ss mager vaniljekesam 
-Tre ss valgfritt mel: 
-Havregryn
-Bygg
-Sammalt gorv
-Ei lita ts bakepulver 


La røren svelle en 10-15 minutter før du steker de som vanlige lapper på stekepanna, med ei god stekepanne trenger du ikke olje. Det er vell tydelig hva som er min favorittopping - peanøttsmør og cottage cheese.

 

Har du testet noe lignende før?

 

 

Én kommentar

Mille

20.04.2015 kl.15:40

Hello! Nå har jeg tittet litt rundt på bloggen din, og du har en utrolig fin blogg! Kommer helt klar til å følge deg videre, så hadde blidt kjempeglad for kommentar tilbake<3

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits