The Nutrilett Challenge

Hei-tjolahop!
Her om dagen, så så jeg Nutrilett annonserte en challenge, og de første 100 som meldte seg på, vant ei startpakke. Vell, jeg tenkte at det kunne være gøy, så jeg meldte meg på, og vant jammen meg ei startpakke. Så i helga så fikk jeg 13 barer, og en smoothie i posten, og jeg er i full gang med å bytte ut 1-2 måltider om dagen. Jeg har foreløbig kun byttet ut lunsjen min.

Jeg kjører denne utfordringen mest for meg selv, for å se hvordan kroppen min reagerer på dette, og om jeg faktisk greier det. I dag er jeg på dag fire, og jeg har de to siste dagene vært litt småsulten ved 2-3 tiden før middag.


Jeg sprarer Chocolate Chip Coockien til lørdagene, fordi, herlighet, de er så gode, haha! Blir mer som en lørdagssnack nesten.

 

Har du prøvd noe lignende?
Kanskje er du med i The Nutrilett Challenge? 

 

2 kommentarer

Vilde

06.05.2015 kl.20:13

Ouuh spennende å se om man klarer det da! Likte Nutrilett før (hvertfall den med karamell), men klarer det ikke nå lenger... Jaja, lykke til :D

Kristina B.

06.05.2015 kl.20:25

Vilde: Den med karamell er jeg ikke så glad i, haha, men den Chocolate Chip Coockie, DEN anbefaler jeg på det sterkeste, sånn helt seriøst, det smaker godteri!!

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits