Kick av treningsøkt og nytt treningstøy

Heisan!
Jeg sitter og er så syykt gira nå etter ei helt grusom tung styrkeøkt, men som samtidig gav så sykt kick. Jeg ER så nær ved å nå målet mitt i antall kilo på knebøy, at jeg bare GLEDER meg til hver økt fremover. Samtidig, så henta jeg ei pakke fra XXL i dag, så det gav også sykt motivasjon! Nye treningsklær GIR motivasjon!


To shortser fra 2XU og egentlig fem proteinbarer, men den ene har jeg allerede slukt i meg.


Det beste var at begge satt som et skudd. Ååh, jeg gleder meg til å kunne løpe ute med disse!

 

Så var jeg innom butikken også, siden mamsen som coopmedlem får tilbud på diverse varer hver uke, så jeg lånte kortet hennes og innvisterte inn i litt treningsundertøy i sammen slengen, haha.


Gleder meg til og med til å få på meg disse. 

 

Jeg skulle egentli ut å jogge etter styrkeøkta, men jeg kjørte ti minutter på mølla bare for å roe ned kroppen, og jeg stvina helt i beina, så jeg droppa joggetur, men nå angrer jeg, for jeg har så alt for mye energi akkurat nå. Så her er det best at jeg stopper å skrive!

 

Har du trent i dag?
Blir du også motivert av nytt treningstøy?

 

4 kommentarer

Gunnhild Resell Rød

13.05.2015 kl.18:14

Nytt treningstøy er fantastisk da! Det gir så mye motivasjon hvis man ser bra ut før ei økt (i min mening!)

Jeg vet akkurat hva du mener! Hver gang jeg begynner å bli sterkere i en øvelse eller nærme meg et mål blir jeg helt gal etter å nå målet raskest mulig! :) Lykke til, stå på videre :D

Kristina B.

13.05.2015 kl.18:22

Gunnhild Resell Rød: Takk! Jeg er super motivert, men har en tendens til å bli ganske utålmodig og går litt for fort fram i forhold til programmet, haha, og det er jo ikke bra ;P

Gunnhild Resell Rød

13.05.2015 kl.19:41

Kjenner til den, sitter for øyeblikket på fjerde dag som treningsfri på grunn av en rift i skuldren takket være nettopp det der! Var for ivrig og ignorerte at jeg hadde vondt..

Kristina B.

13.05.2015 kl.19:58

Gunnhild Resell Rød: Åneii, så kjipt!! God bedring, håper du kommer det snart tilbake i trening!

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits