Treningsglede

>Hei!
Endelig så begynner den virkelige adrenalinet å komme tilbake på trening. Det har vært noen irriterende tunge styrkeøkter, og det er fremdeles tungt, men det hat løsnet litt nå. Jeg ser virkelig framgang og jeg gleder meg til hver økt!

Haha, fokusert!

Har du hatt noen gode treningsøkter i det siste?

 

 

#trening #fitness #workout #hverdag #styrke #knebøy #treningsglede

 

4 kommentarer

Camilla

22.07.2015 kl.15:52

Stor tommel opp for deg! Det her får du til, jeg heier på deg :D Selv så har jeg ikke kommet i gang med trening. Vet ikke hva det har vært med meg i det siste, men jeg skulle være såå flink å sykle denne sommeren men har pokkeren meg ikke tatt en tur. Orker ikke :/ Men jeg skal starte å trene igjen i august tenkte jeg, så håper ting snur da :)

Kristina B.

22.07.2015 kl.15:57

Camilla: Vet du, jeg kjenner til følelsen altså - og da tror jeg det er riktig å bare ta fri. Det er ofte akkurat det som skal til. Litt hverdags aktivitet kan være nok i ferien - gå turer, fjelltur, bade, badminton osv :) Lykke til med treningen, jeg heier på DEG :D

Camilla

22.07.2015 kl.16:05

Ja, det er kanskje det rette. hoff, kjedelig.. men håper så inderlig det snur og energien er tilbake når treninga har kommet i gang igjen. Er i starten det er tøft og vanskelig, og at man da virkelig må stå på for å komme gjennom den startperioden som er vanskelig! Tusen takk for det! Dette skal vi klare :D

Tiril Sørensen

22.07.2015 kl.20:15

Så bra at du begynner å få bedre treningsøkter! Jeg er selv i en periode der trening er tungt, men jeg prøver å holde meg motivert.

Ha en fortsatt fin dag :-)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits