Lay days

Denne helga har jeg gjort deg jeg er dårligst på, nemlig; ingenting!

Alle vet hvor viktig hvile er, og jeg er alt for dårlig til hvile og mer rolige økter. Så denne helga har jeg stort sett slappet av. Jeg har gått tur for å komme meg ut, og det er en undervrdert aktivitet. Det gjør så godt for hode og kropp.

Dette er hva som har oppholdt meg stort sett hele dagen. Jeg har en dunge bøker som jeg vil lese, og når jeg først er i gang, så greier jeg ikke stoppe.

Hva har du gjort denne helga?

Har du lest, eller leser du på noen gode bøker i det siste?

4 kommentarer

T.G.I.Frida

02.08.2015 kl.22:24

Elsker divergent, den er kjempebra! :)

Kaja

02.08.2015 kl.23:42

Åh, Divergent. Det er en god bokserie.

Selv har jeg brukt det siste døgnet til å lese "Red Queen" av Victoria Aveyard, mens jeg prøver å overleve jetlag. Siden jeg har igjen ca. 20 sider, så tenker jeg at morgendagen går til å lese den første Harry Potter boken.

Kan i samme slengen si at jeg anbefaler boken "The Final Empire (Mistborn #1)" av Brandon Sanderson. Har ingen ord for plot twisten. Leste den for bare noen uker siden. Tviler du på de første hundre sidene av den, vit at slutten er verdt det!

Kristina B.

03.08.2015 kl.00:13

T.G.I.Frida: Ja, jeg liker den veldig godt!

Kristina B.

03.08.2015 kl.00:16

Kaja: Så mye spennende lesestoff! Selv har jeg Harry Potter som har (dessverre) ligget halvlest en god stund, i tillegg til intet mindre enn tre andre, deriblant toeren av Divergent også, så jeg må henge i :D Har også lest første boken av The Maze Runner, så så snart jeg er ferdig med bunken jeg har, så må jeg skaffe meg toeren der og, haha.

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits