#AloeVeraCraizy

Noe jeg kanskje ikke har nevnt, er at for over en måned siden vant jeg en måned med Aloe Vera-drikk. Først i går fikk jeg hentet premien etter at den har vært på reise en måned. Så med de i tillegg til de som mamma kjøpte i Svergie, har jeg Aloe Vera-drikke så det varer en liten stund.

Lucky me :)

4 kommentarer

Maren

08.08.2015 kl.11:53

Heldige du, er dette en god drikke da, har ikke smakt den jeg :):)

Kristina B.

08.08.2015 kl.11:54

Maren: Jeg absolutt elsker det. Det høres kanskje ekkelt ut når jeg sier det er 50% Aloe Vera + at det også inneholder Aloe Vera kjøtt, men det er faktisk så godt, og smaker søtt og friskt :D

Vilde

08.08.2015 kl.12:38

Wow, såpass, ja, haha! Jeg har ikke smakt denne drikken, men hører fra de fleste at den er litt ekkel, haha, men hvis du liker det så er det jo greit :D

Kristina B.

08.08.2015 kl.12:54

Vilde: Jeg synes smaken er fantasitks, søt og frisk, MEN det som kanskje mange synes er ekkelt er nok fruktkjøttet fra Aloe Veraen. Jeg var veldig skeptisk første gang, men det gjør meg faktisk ingenting. Det samker ingenting, og er egentlig litt godt nå når jeg er vant til det :)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits