Egoist

Jeg er en egoist. Eller er jeg?
Jeg er en sånn person som irriterer meg over de som klarer alt de prøver på med en gang. Om det gjelder skolearbeid som de egentlig ikke orker å gjøre, de bare begynner å skrive, og vips, toppkarakter. Eller trening... De har aldri trent noe særlig og så bare løper de X antall kilometer uten problemer? Eller de får resultater på styrke etter et par uker? Hva er det med de menneskene? Hva består de av? 

Selv så har jeg trent i mange år, og jeg har så mye å gå på fremdeles. Joda, jeg er blitt sterkere, og klarer nok å løpe litt lengre, litt raskere, men jeg har fortsatt ikke kommet til det punktet hvor jeg bare "gjør det". Jeg må jobbe så hardt, mens jeg hører om andre som, nettopp, "bare gjør det!"

Nå tenker du nok; ikke bry det om andre, og det gjør jeg ikke heller, jeg bare skjønner ikke hvorfor noen skal få til alt med en gang, mens noen må jobbe "ræva av seg", og likevell ikke oppnå halvparten. Er det bare jeg som tenker litt sånn? Jeg er alt for at folk ikke skal bry seg om andre resultater, og jeg kjører jo helt klart mitt eget løp, jeg prøver alltid å slå mine rekorder, bli en sterkere versjon av meg, mentalt og fysisk. Jeg sammenligner aldri meg selv med andre når det kommer til tid, avstand, vekt, osv, osv. Det er bare tiden resultatene KOMMER jeg irriterer meg over.

 

 

Hva er dine tanker?
Er jeg alene om denne tanken?

 

2 kommentarer

Kristi Pedersen

12.08.2015 kl.13:47

du er IKKE alene om denne tanken Kristina! Hahah, kjenner meg meget godt igjen faktisk! :P

Kristina B.

12.08.2015 kl.13:50

Kristi Pedersen: Haha, så bra jeg ikke er alene ;P

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits