En over-middels sprek kveld

Heisan og god kveld!
Jeg hadde absolutt planer om å blogge ordentlig i dag, men den gang ei. Jeg har benyttet den fantastiske solskinnsdagen til å ta meg en joggeur, og ligget i sola og lest. Hadde egentlig sagt meg fornøyd med den treningsøkta for dagen, men så ville mamma ha meg med på sykkeltur. Var absolutt ikke gira på det, men jeg ble med, og både mamsen og jeg syklet og trådde mer enn noen gang før, og det endte med at vi sykla dobbelt så langt enn planlagt.


Till tross for det fantastiske været, så klarte jeg ikke lavære å se en episode av "Once Upon a Time".


Min absolutt nye favoritt-snacks, Cottage Cheese med jordbær og granateple. Jeg like ikke en gang jordbærsyltetøy, men denne her... herlighet, jeg elsker det!

 

Nå blir det snart leggetid for meg. Er vertfall det som er planen, haha...

 

Hva har du gjort i dag?

4 kommentarer

Style by ida

18.08.2015 kl.22:34

Det høres ut som en fin dag da :) jeg var på en joggetur i dag tidlig etterfulgt av styrketrening og yoga på terrassen. Det er så herlig når det er slikt vær ute, jeg gruer meg litt til det blir kaldt og vått. Resten av dagen brukte jeg på å ligge i hagen og fargelegge i en sånn fargeleggingsbok for voksne... Haha, skikkelig produktivt.

Kristina B.

18.08.2015 kl.22:46

Style by ida: SÅ deilig! Det er faktisk veldig godt med sånne dager. Fargelegging er gøy, jeg har ei selv fra Fam Irvoll. Kanskje jeg rett og slett må sette meg ned med den nå med en gang. Lenge siden jeg har farget nå :)

Kristi Pedersen

19.08.2015 kl.17:38

dere er bare SÅ spreke! :D

Kristina B.

19.08.2015 kl.18:34

Kristi Pedersen: Takk, takk. Det var gøy å få det til :)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits