Hva skal jeg?

En liten sniktitt på innkjøp til helga:


DETTE er blant annet innkjøpet, og du begynner vell egentlig å skjønne hva jeg skal i helga. Proteinbarer, kjeks, sjokolade... ! Ååh, jeg gelder meg enormt!

 

Har du en anelse hva jeg skal?

6 kommentarer

Style by Ida

10.09.2015 kl.19:46

fjell/telttur? :D

Kristina B.

10.09.2015 kl.19:50

Style by Ida: :D Langtur, hytte-til-hytte! Vi skal ta første etappe i "Trekanten" i Trollheimen, på 20 km :)

Style by Ida

11.09.2015 kl.09:12

Åh, så gøy :D Jeg har også utrolig lyst til å gjøre noe sånt, men jeg har ingen turpartnere... Alle aktuelle kandidater er mer av typen "løpe på tur" enn "gå på tur" :P

Kristina B.

11.09.2015 kl.13:20

Style by Ida: Jeg vet AKKURAT hva du mener. Jeg har mast på mams og paps i hele sommer, men mamma har ikke helt hatt troa på at ho greier det. Jeg kunne tenkt meg å tatt en enda lengre langtur med telt og hele pakka, men har generelt ingen "venner" som liker den typen aktivtet, eller som bor i nærheten lengre.

Style by Ida

11.09.2015 kl.14:16

Sånn har jeg det og. jeg har veldig lyst til å ta en lengre tur med telt, men jeg har ikke akkurat lyst til å dra alene. Alle aktuelle kandidater til å være med kan deles inn i tre grupper:

1. "Jeg kan være med å løpe opp på en fjelltopp, men det tar neppe mer enn noen timer, og overnatting er uaktuelt. Dessuten gidder jeg ikke å gå, vi må løpe for å få ordentlig treningseffekt". Det skal sies at jeg mer enn gjerne er med på disse "løpe-på-fjelltur-turene" av og til, men jeg har jo lyst på andre typer turer også.

2. "Njaa, jeg kan være med på telttur, men da gidder jeg ikke å gå så langt". Og litt av poenget med å dra på tur er jo å gå et stykke. Man burde jo gjøre seg fortjent til all sjokoladen liksom, det er ikke noe vits å telte 1 km fra parkeringsplassen. Da kan man likegodt gjøre det i hagen.

3. "Nei, det gidder jeg ikke. Det høres slitsomt ut. Og tenkt om jeg fryser eller blir våt på beina."...

Så ja, jeg skjønner godt at du gleder deg :D

Kristina B.

11.09.2015 kl.14:57

Style by Ida: Hahaha, jeg synes jeg ser for meg disse personene!! Ja, jeg gleder meg såå mye, håper det blir like bra som jeg ser for meg!

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits