Monday-funday

Heisan og god ettermiddag!
Dagen i dag har gått i ett. Arbeidsdagen har vært utfordrende og spennende og så gøy. Det å jobbe med unge (eeh, merkelig å si siden jeg er ung selv?) og unger er veldig gøy.

Dagen staret så grå og trist at jeg trodde jeg skulle bli værdeprimert, men tror du ikke sola dukket opp og det ble blåere enn på mange dager? Det var så godt. Jeg tok turen på trening for å teste det nye programmet, men det endte opp med at jeg gjorde noe helt annet da treneren introduserte meg for slyngeøvelser, og trenignsøkta ble derfor lek og gøy i slynger og miniband rundt beina. 

Som vanlig så tenker jeg å avslutte dagen med en rask gåtur. Å gå tur er virkelig undervurdert. Det gir såå mye for psyken og kroppen har så godt av bevege seg, selv om du kanskje ikke blir super-sliten og svett. Noe som også har med underlaget og hvor raskt du går, gå gjerne så raskt du klarer, slik at du puster litt ekstra.

Har du hatt en fin dag?
Har du beveget det litt i dag?

 

#trening #hverdag #fitness #styrketrening

Én kommentar

Sofie Caroline Nilsen

21.09.2015 kl.20:52

Sprekt !

Jeg har vært på trening, og gått cardio :)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits