#PostWorkout

Hei og god ettermiddag!
I dag hadde jeg en fridag, noe som var veldig deilig, men målet mitt er alltid å prøve å komme meg opp litt tidlig likevell. Alarmen ringte kvart på 8, og på nytt igjen klokka 8, og jeg rulla ut av senga 15 minutter senere. Jeg trenger alltid et kvarter "slumring" mellom alarmene, og siden jeg kunne det, så var det deilig å kunne ligge å slappe av og scrolle gjennom sosiale medier på mobilen før jeg dro vekk den gode varme dyna.

Jeg spiste en kjapp frokost, la sammen en haug med klær og rydda litt kjøkken før jeg satte meg på sykkelen på trening. For tiden så er alle øvelsene jeg gjør irriterende tunge, og jeg har stagnert eller til-og-med gått tilbake i flere øvelser. Ikke gøy! Kanskje burde jeg ta litt lettere vekter en stund og terpe teknikk, eller gjøre noe annet?


Normalt, så hopper jeg rett i dusjen når jeg kommer hjem, men noen ganger så pleier jeg å gå en tur på kvelden, og da tar jeg bare en av de styggeste skjortene og slenger over. Hahah...


Jeg leser på ørten bøker på samme tid nå, så jeg laget smurte på grove baguet med skinke, en sukkerfri iskaffe og leste et par kapitler.
Selvfølgelig en kopp grønn te!

 

Hva har du gjort i dag?
Har du trent?

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits