Let's try something new; Yoga

Hei, og god kveld!
Denne dagen føler jeg selv jeg har fått gjort så mye, selv om jeg ikke har gjort noe spesielt. Jeg har fått forberedt meg til noen timer jeg skal ha i morgen, fått lest i boka til Heidi Løke, gått tur, og sist men ikke minst, jeg prøvde yoga for første gang i mitt liv i kveld. Yoga er noe jeg absolutt ikke er komfotabel med, men jeg snublet over videoen til Jillian Michaels og tenkte, skitt, jeg prøver. FY, så tungt. Kanskje jeg rett og slett må fortsette med dette 1-2 ganger i uka. hmm...


Bra kameraet fokuserer da...


Bra det var skikkelig mørkt da.... Hahha, krigerstilling 3. Jeg eier ikke mobilitet i skuldre, så, jah...


Nå må jeg forsette med noen forberedelser til både norsk, naturfag og engelsk med fjerdeklasse, og KRLE med niende i morgen :) Jeg har egentlig mange morsomme innlegg som jeg har lyst til å få skrevet ned, jeg bare vet ikke helt hvor jeg skal starte, hvilken bilder jeg skal ta osv, osv. Flere som kjenner seg igjen? 

 

Hvordan har din søndag vært?
Har du gjort noe kjekt i helga?

3 kommentarer

Iselinn Andersen

25.10.2015 kl.18:51

Yoga er så fantastisk! Etter noen ganger kjente jeg at jeg hadde mye bedre mobilitet :-) Så gøy å prøve for første gang!

Bina

25.10.2015 kl.19:14

Ha en strålende Søndagskveld! <3 Ta også gjerne en tur innom bloggen min! :)

Kristina B.

25.10.2015 kl.19:17

Iselinn Andersen: Synes det er skikkelig ut av komfortsonen for min del. Synes det er litt kleint, men jeg likte den litt intense versjonen til Jillian Michales :)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits