Night bloging

Nok en gang god kveld! Bloggen har inne en gang vært i tankene mine i dag. Jeg stod opp tidlig for å trene før arbeid, men fikk melding om at jeg trengtes fra morgenen av så trening måtte vente :)

I dag var det først og fremst stakeintervall som var først og fremst, og så ble det lett styrke og litt øving på å komme meg kontrolert opp på hendene.

Nå tenker jeg å ta tidlig kveld - sovnet sent i går og sov heller ikke bra.

Hvordan har din dag vært? Har du trent? Hva?

3 kommentarer

Henriette Celin

03.11.2015 kl.23:50

En flott treningsøkt da, og å komme seg opp på hendene uten hjelp er ikke lett! øver selv på det samme. Foreløpig er veggen en god venn, høhø x)

Ja, i dag har jeg trent både styrke og Yoga. Ellers har dagen vært helt grei, litt tungt og trist på slutten, men ellers en fin dag (:

Kristina B.

04.11.2015 kl.00:11

Bergensergenser: Jeg klarer å stå på hendene i 1 sekund (haha) om jeg tar fart. Jeg tør faktisk ikke stå på hendene mot veggen, da blokker det seg helt for meg.
For en aktiv dag du har hatt. Jeg håper du føler deg gladere i morgen, ha en god natt :)

Henriette Celin

04.11.2015 kl.00:12

SV: Å! så heldig du er, hehe. Det som er så mye enklere? hm. Helt omvendt for meg x) Jada, det gjør jeg nok, og takk <3 ha en god natt du også!

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits