Starbucks tea

GOD ETTERMIDDAG!
Jeg har nesten akkurat kommet hjem fra jobb og trening. I helga har jeg jo som nevnt på fredag vært hundepasser, og jeg trodde jeg skulle ta litt bilder, men det ble ikke tatt så veldig mye å skryte av. Det regna jo værre enn noe, så bortsett fra at jeg tok med bikkja på tur, så ble det en kjemperolig helg med film og lesing.

UANSETT, da de kom tilbake, hadde kjæresten til brodern kjøpt Starbucks-te til meg. Jeg har jo aldri vært på Starbucks, siden vi ikke har det i nærheten av hvor jeg bor, så jeg føler jeg har smakt litt "ekte Starbusk" nå da.
Den røde lukter faktisk skikkelig cola-is, men smaker ikke det - utrooolig gode begge to vertfall!! Absolutt noen favoritter jeg skal nyte!


Men NÅ er det Home and Away på skjermen, så jeg skal klappe igjen Macen og følge med!

 

Hva har du gjort i dag?
Har du en favoritt fra Starbucks?

 

3 kommentarer

Henriette Celin

16.11.2015 kl.17:36

Å, de MÅ jeg prøve! har bare favoritt bestilling på Starbucks, hehe. Og det er Frappé Mocca og Pumpkin Spice Latte <3 ellers har jeg ikke gjort mye i dag, men skal på danse forestilling på teateret nå :-D

Kristina B.

16.11.2015 kl.17:54

Bergensergenser: Jeg har SÅÅÅ lyst til å smale Pumpkin Spice Latte, det er jo snart det eneste jeg hører i juletidene... Sukk, må ta meg en tur til en by med Starbucks altså :)

Henriette Celin

16.11.2015 kl.23:57

SV: Haha, det MÅ du bare gjøre. Det er blitt en stor favoritt hos meg, hihi ;-D

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits