Lørdagen sin det!

Heisan!
Et kjapt innlegg, for folkens, håndball-VM er i gang, HURRA! Men uansett, jeg sov lenge da jeg våknet til skikkelig storm og uvær. Så det ble langkjøring på mølle, noe jeg ikke liker, men det ble en knakende god økt. Mamma har klubb i kveld med besøk av en liten gjeng, så nå koser jeg meg med både den ene og den andre søtsaken. Synes det var helt greit akkurat i kveld altså!


Jeg jogga 8 km på mølla før jeg kjørte fire øvelser, seks sett, og så gikk jeg hjem etterpå. Puh, lørdagen sin det!Ble servert alkoholfri drink da, siden jeg ikke drikker alkohol. Veldig god.


HURRAAA!Gulrotkake, seriøst noe av det beste som finnes! 

 

Men nå skal jeg følge med litt bedre på kampen. 

 

Har du hatt en fin lørdag?
Hva har du gjort i dag?
Koser du deg i kveld?

 

 

#trening #kosthold #balanse #hverdag #fitness #workout #livsstil #styrketrening #jogging

2 kommentarer

Kristi Pedersen

05.12.2015 kl.20:56

åh, for en herlig dag det ser ut som om du har hatt! Selv har jeg tilbragt dagen i Bergen med Pappa og Simon, på julehandel :) Ha en goood kveld videre <3

Kristina B.

05.12.2015 kl.21:00

Kristi Pedersen: Julehandel er KOS! Jeg har ikke så mye som en eneste gave i boks enda, så jeg må se å komme i gang snart, haha :)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits