Kullsvart ansiktsrens

God lørdag!
I dag har det vært julemarked i "bygda" vår. De solgte mye julemat, julegodter og litt diverse ting-og-tang. Mamma og jeg hamstret blant annet godterier. Da snakker vi skikkelige, hjemmelagede karameller, sjokolade og brente mandler. SÅ godt! Så kjøpte jeg meg en ansiktsrens, også hjemmelaget.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg har jo i årevis slitt med uren hud, og er veldig skeptisk til å prøve nye produkter som er uvant for huden min, men jeg velger å gi denne rensen en sjanse. Den luktet og føltes faktisk ganske bra ut.

I kveld så skal vi spise spekemat med druesalt, og det er kanskje noe av det beste jeg får i juletiden. (bortsett fra pinnekjøtt og kålrabistappe på juleaften da) Denne gangen så stod jeg for druesalaten, og da ble det også en magrere variant enn vanlig. Nei, jeg er ingen "freak" på fett og på det å kose seg, men jeg er veldig for å prøve lettere og næringsrike alternativer. Og spekematen i kveld er faktisk ikke så aller værst på næringsinnhold, bortsett fra saltet da.


Hva gjør du i kveld?
Er du glad i spekemat?

 

#næring #helse #trening #fitness #workout #hverdag #livsstil #balanse #jul

Én kommentar

Henriette Celin

12.12.2015 kl.21:08

Hjemmelaget godteri er godt da :-D og den ansiktsrensen så fin ut (: kos deg med spekemat. Veldig godt det ja ;-)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits