Be kind to you body

Jeg er en av de personene som hver helg propper i meg litt for mye av gode. Nei, jeg snakker ikke om å være usunn, fordi jeg koser meg, det kalles ballanse. Men samtidig, så kunne jeg nok vært litt flinkere til å kontrollere det inntaket litt. Så hver søndag, så tenker jeg; "Denne uka, denne uka skal jeg virkelig være snill med kroppen min og gi den akkurat det den trenger." Og nesten hver mandag sprekker jeg. Jeg er alt for svak for søtsaker, og når mamma baker julekaker nesten daglig i disse tider, eller vi har Twist på arbeid.... da går det sånn.

Men denne uka, eller, resten av uka, så skal jeg skjerpe meg. Nå blir det full skjerpings frem til helga, for jeg vet hvor godt det smaker med sjokolade på lørdag, når jeg har greid å vente hele uka. Så selv om jeg faila litt i dag, så gir jeg meg en ny sjanse resten av uka. Jeg skal gi kroppen min akkurat det den behøver, og har den behov for kaffe med karamellsmak, ja da gir jeg den det, og så holder det.Nå håper jeg ingen misforstår dette innlegget, for jeg er veldig for det å kose seg altså, men dette er for MIN del, og jeg kjenner at kroppen MIN har fått for mye av det gode de siste ukene :) Så jeg håper du hjelper meg til å gi meg motivasjon og kanskje slenger deg på en liten "jule-challenge". Jeg tror vi alle kan være enig i at sjokoladen smaker aller best etter en stund uten. Eller?

 

Er du flink til å gi kroppen din både søtt og "surt"?
Har du noen motiverende ord?

 

#helse #kropp #kosthold #trening #livsstil #ballanse #hverdag #workout #fitness #mat

2 kommentarer

Karina Larsen

15.12.2015 kl.13:02

Bra innlegg! Jeg er ikke så glad i snop og slikt jeg :)

Kristina B.

15.12.2015 kl.13:58

Karina Larsen: Da er du heldig! Sjokolade er min svakhet!

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits