Today's workout is complete

Heisan!
Madnag, tre dager til juleaften - flere som gleder seg eller? Hihi, jeg kjenner jeg vrkelig gleder meg, ikke minst til lillejulaften, "Grevinnen og hovmesteren" - kvelden før kvelden, og skikkelig julestemning. Det er noe som virkelig mangler nå, spesielt med tanke på at det er bare mørkt og trist og ingen snø ute. Ikke kommer det noe heller de siste dagene, men det er lov å drømme da.

Uansett, uka er i gang, og det er fremdels bare mandag og vanlig uke for min del, så jeg dro rompa mi på trening før jeg kom hjem og har stort sett sløvet frem til nå. (har heller ingen planer om å ikke gjøre det resten av kvelden). Jeg stagnert skikkelig på diverse øvelser, så i dag fikk jeg tipset om å gå ned til ei økt i uka med knebøy. Skummelt - men jeg skal prøve å gi det et forsøk. Om jeg greier å lavære.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Påfyll er viktig!!

 

Som nevnt, nå skal latskapen fortsette. Jeg må nok finne en julefilm å se påk for det ser ikke ut som at det går noen på tven i kveld!

 

Hvordan har din mandag vært?
Hva gleder du deg mest til denne jula?

 

#trening #workout #fitness #kosthold #helse #næring #hverdag #livsstil #mat 

3 kommentarer

Henriette Celin

21.12.2015 kl.17:37

Så flink du er! glemmer å trene nå i julen jeg ;o

en veldig rolig mandag har de vært, haha.

Ellers gleder jeg meg veldig til familiemiddagen på julaften og det at alle er sammen den dagen <3

Vilde

23.12.2015 kl.00:46

Sporty som alltid! Hehe, kom meg på trening selv igår, men gadd ikke idag, og blir nok ikke noe mer før etter julaften heller. Men det skal jeg unne meg :D Kos deg masse i jula du og <3

Kristina B.

23.12.2015 kl.14:44

Vilde: Jeg synes det er helt riktig innsilling! Trening skal man gjøre fordi man VIL og fordi man har energi så et par fridager gjør kroppen godt :D

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits