Mine mål for 2016

Hei og godt nyttår!
Dette innlegget kom visst litt senere enn jeg trodde. Vi dro ikke hjem fra tante og onkel etter overnattingen før 5-tiden, og jeg hoppa av og dro på trening og gikk derretter hjem, så nåå er jeg hjemme igjen. Etter alt jeg spiste i går, så fikk jeg tydligvis tidenes kick, for da jeg skulle ta en kjapp sprint-intevall på mølla, så bruker jeg som oftest å måtte pushe meg selv til 10 drag, men i dag, så gikk det letter en noen gang og jeg kom meg opp på 16 drag og 14 km/t. Og det er forbedring bare det for min del :D 
Men nå til målene for det kommende året.

  • Opprettholde treningen
  • Gjøre noe nytt og spennende
  • Kutte søtsakene i hverdagen - vent tli lørdag!
  • Spise 5 om dagen
  • Bli en flinkere blogger

Jeg tror dette må bli årets mål. Jeg har jo også et mål om å komme meg inn på skole, men det er jo ikke så mye jeg får gjort noe med nå, det er opp til karakterene og snittet.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nå skal jeg mikse sammen en omelett med masse, masse grønnsaker. Jeg kjenner at etter gårsdagen (og dagen egentlig) har jeg fått mer enn nok av tung mat og søtsaker, så får jeg håper denne innstillingen varer.

 

Har du noen mål for året?

 

#trening #workout #fitness #helse #mål #foresette #nyttår #hverdag #livsstil #balanse 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits