Derfor trener JEG!

Dette skal ikke være noe greie på hvorfor du skal trene eller bør trene, men hvorfor JEG trener. Kanskje du blir inspirert eller vi har noe til felles?
Jeg har alltid vært aktiv, og gym var favorittfaget fra og med barneskolen og det var ikke for uten grunn at jeg endte opp på idrett på høgskolen heller. Jeg startet med dans, det var en aktivitet som jeg elsket, og fremdeles brenner for, men ikke bedriver. Så det å bevege seg, svette og kjenne på støle, ømme muskler, jeg elsker det!

Samtidig så gir trening meg så mye:

  • Utholdenhet
  • Styrke
  • Bedre humør
  • Bevegelighet
  • Utfordringer
  • Et sted å være meg
  • Et tilfluktsted

For å forklare de to siste punktene. Når jeg er på trening, da er jeg meg helt til tåspissene. Det er en sånn person jeg er, en som går i treningsklær, bustete hår og rød i ansiktet. Samtidig, så er det et sted hvor jeg flykter til når ting ikke går som jeg ønsker. Er jeg sint, trist, glad og tom, så beveger jeg meg. Enten en tung styrkeøkt, joggetur eller bare en rolig gåtur langs veien. Da plugger jeg inn musikken og bare lar tankene få flyte vilt. Det er også ofte på joggetur jeg får inspirasjon og ideer til blogginnlegg.Vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt dette, men fjellet, DET er terapi for min del. Klisje, men absolutt sant!

Så derfor er trening  viktig for meg. Jeg må bevege meg for å føle meg som meg selv, jeg er ikke en person som klarer å sitte i ro en hel dag. (joda, jeg er nok det en gang i blant også)

Hvorfor trener DU?
Finner du ro i trening?

 

 

#trening #workout #fitness #helse #balanse #hverdag #fjellet #fjelltur #styrke #stykretrening #jogge #løpe #intervall

2 kommentarer

Amanda

07.01.2016 kl.10:41

Bra innlegg :)

Iselin Renée

07.01.2016 kl.12:08

Så flink du er :)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits