100 dager uten unødvendig sukker sa du?

Kanskje har du fått med det denne utfordringen som går på Facebook?
Jeg skrev et innlegg i fjor, på denne tiden av året, om mitt "hat mot godtestopp", FINNER DET HER, fordi jeg mener det kan hjelpe til å øke vanskeligheter med et fornuftig forhold til mat, og det og kunne kose seg med både søtt og sunt. Men akkurat når det står "unødvendig" så tenkte jeg: Det kan jeg godta, da er det jo innafor med litt så lenge man ikke overdriver. Det er sånn jeg tolker utfordringen.

Vell, jeg satte meg på "interresert" og der står jeg fremdeles. Jeg har ikke spist direkte søtsaker eller godteri hele uka, men sukker, det har det blitt. Jeg er litt for glad i både proteinbaren min etter trening og en sjokoladedrikk etter joggetur. Jeg tenker nok likvell at det er innafor i "mitt hode", for sukkerinntaket mitt er helt klart bedre. Vi har fremdeles huset fult av julekaker, og favoritten er fremdels fristende, men ikke en gang der har jeg vært hele uka, men på lørdag, da stuper jeg ned i boksen, for jeg vil ha havreflarn!


Bildet er fra jula 2014, kaffe med is og sjokladesaus.


Jeg er alt for balanse. Hold deg unna søtsakene i hverdagen og unn det en moderat mengde i helga. Det er det jeg kaller for "sunt". Jeg er ikke glad i å bruke ordet sunlenger, da det er blitt en skikkelig "usunn" tankegang når man hører det. 

Så var var egentlig poenget her? Ikke helt sikker. Kanskje at jeg fremdeles er helt i mot "all godtestopp", men for "unødvendig mye" sukker.

 

Hva mener du om utfordringen?
Er du med?

 

 

#trening #workout #fitness #helse #kosthold #næringsrikt #sukker #balanse #hverdag

Én kommentar

mybestway

07.01.2016 kl.19:47

Jeg har selv skrevet om temaet på min blogg:)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits