100 kg og fruktskål

Hei og god kveld!
Denne dagen har jammen vært lang. Jeg stod opp i normal søndagstid, rundt klokka 10, spiste frokost og litt over 11 satte jeg kursen på trening. Jeg er blitt så gammel (hahah) at jeg bruker brodder på isete veier, men i dag droppa jeg de, og måtte virkelig jobbe for å klare å gå, men lavære å falle. Litt over en time senere ankom jeg treningssenteret hvor jeg rakk 1,5 time styrke, sånn omtrentlig. Og der dukker den 100 kiloen opp, for i dag greide jeg endelig hundre kilo (!) i hipthrust! For meg er det gaanske sykt altså.

SÅ ble jeg plukka opp av mamsen og papsen. Da dro vi på plantasjen, så på besøk med mormor, så spiste vi en bedre middag sammen med tante, onkel og søskenbarnet mitt, dro videre en snartur innom gammel-tante og SÅ var vi hjemme igjen. 

Siden det ble en stor og god middag tok jeg en enkel fruktskål til kvelds, og nå er jeg virkelig mett igjen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Jeg fant ut at i dag har det vært en dårlig "fem-om-dagen"-dag, så jeg slang på ei gulrot i tillegg til eple og druer.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Alltid en kopp grønn te.

 

Men nå skal jeg se en episode eller to av en serie før jeg tar kvelden. 

 

Hvordan har din søndag vært?

 

#trening #workout #fitness #helse #pers #rekord #hverdag #balanse #kosthold

Én kommentar

Linn Therese Dagsland

24.01.2016 kl.23:18

Innom for å ønske deg en fantastisk fin, ny uke! <3 Håper du har hatt en bra helg frøken sporty <3 Gode klemmer fra meg til deg!

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits