Når cravingen slår til

Du vet den følelsen når du bare må ha en spesiell ting? Nesten så du sikler ved tanken? Den følelsen hadde jeg på fredag, og jeg følte jeg måtte gjøre no med det også. 

Og det rare var at det var på noe jeg egentlig ikke er så glad i. Sjokoladepålegget "Sjoko-duo". Elsker sjokolade, og sjokoladepålegg, men akkurat DEN er jeg ikke så glad i, men jeg spiste det én gang på arbeid - på varme boller, og det var SÅ godt at jeg bare måtte ha det på polarbrød.

Husker jeg elsket dette da jeg var lita, men da var det mer luksus at vi kjøpte det. Dyrt var det også synes jeg å huske. Om det er så god som jeg synes da, det vet jeg ikke helt. Det er god til en viss grad, og på varme boller aller mest :)

 

 

Har du noe spesielt du plutselig får "cravings" etter?

 

 

3 kommentarer

Henriette Celin

07.02.2016 kl.11:23

Haha, morsomt å få cravings på det når man ikke er så glad i sjokopålegg. Men den virker god da som du sier, og på varme boller? hm, interessant ;-D

jeg får faktisk cravings på nugatti i blant. Også smører jeg meg en skive med det på, tar første tygg, og angrer. For det pleier som regel ikke å smake så godt som jeg håpet på, huff xD

Vilde

07.02.2016 kl.19:51

oouh denne har jeg ikke smart før, ble SKIKKELIG fristet nå da, fordi jeg har hatt lyst på nugatti i et par uker nå... huffameg!

Kristina B.

07.02.2016 kl.19:58

Vilde: Den er litt Nutella-aktig, men Nutella er HELT KLART bedre!

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits