Hei mandag!

Heisan og god morgen!
Når du leser dette er arbeidsdagen min allerede i gang. Jeg stikker egentlig bare innom for å ønske alle en strålende fin mandag. Jeg liker mandager. Det gir en mulighet til å sette standarden for uka, og for min del er det å gjøre mitt beste på jobb, og kjøre en real treningsøkt. Da er Kristina's kropp og sinn, veldig fornøyd.

Så om du er en som synes mandagene er tunge og treige, tenk heller at du har ei hel uke forran deg, hvor deilig er ikke DET å tenke på da? Alt du kan få gjort.Jeg tenkte jeg kunne komme med en liten "hud-oppdatering". Jeg har, som nevnt ørten ganger, slitt med problemhud, voksen-acne og rød hud i årevis, og her om dagen dukket det opp noen bilder fra noen år tilbake og jeg fikk nesten hakeslepp over hvor ille det en gang var. Det er fremdeles ikke bra, men jeg har ikke brukt noe særlig dekkende sminke på flere måneder. Jeg vil også ha en lite update på hvilke produkter jeg bruker fortiden.

Men siden klokka i skrivende øyeblikk er tikket over 23, så er det sengetid her, og jeg skal se om jeg får oppdatert senere i dag. Det er målet!

 

Er du glad i mandager?
Hva er dine planer for dagen?

Én kommentar

Benedicte Arntzen

15.02.2016 kl.12:24

ha en super mandag!

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits