Min hud.

Hei og god kveld.
Det ble en sen oppdatering, i kveld. Skal se "Dronning Maud Land" før jeg tar kvelden. Jeg nevnte jo at jeg tenkte å vise en lite "update" på huden min. Den har jo i alle år vært et mareritt, men da jeg kom over bildene fra 2012, da fikk jeg hakeslepp. Det var helt utrolig. Nå skal det sies at bildene jeg tok i dag var tatt med mobilen, min gamle iPhone 4S, og at jeg har selvfølgelig en dårlig periode i en god periode. Men for all del, jeg skal ikke klage.

Fra sommeren 2012.


2015.

Som du ser så er det fremdeles rødt, men nå skal det sies at det ser værre ut enn det egentlig er. Huden min er egentlig ganske bra, og jeg er ganske glad i den fortiden. Men jeg håper jeg enda dag skal slippe alt, det hadde vært fint.

Jeg skal lage et innlegg med produktene jeg bruker fortiden.

2 kommentarer

Milla

15.02.2016 kl.22:59

Så flott huden din har blitt! Vakker hud på en svært vakker jente! ha en super kveld videre!

Henriette Celin

16.02.2016 kl.00:31

For en stor og fin forbedring da! sliter veldig med akne og røde områder selv, noe som også har bedret seg en hel del. Ser virkelig frem til å se hvilke produkter du bruker. Kanskje jeg får noen tips :-D

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits