#friyay 2

Fredag, og lørdagsfølelse. Hvor digg er ikke det å vite at helga egentlig ikke er i gang?
Jeg bråvåknet halv 7 og trodde jeg skulle på arbeid, men fridag på fredag er helt greit. Jeg subbet ut av seng halv 9, spiste frokost og tok fatt på de 7 km til trenignssentert. Der var det overkropp i fokus + 30 mintutter på elipsemaskina, før jeg gikk de 7 km hjem igjen. Så treninga for dagen er herved gjennomført, og jeg har inntatt godstolen med en kopp kaffe og Once Upon a Time på skjermen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES


Katten altså, raringen min.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES


Jeg kom foresten hjem til en hyggelig liten pakke med et par barer. For noen måneder siden, så var jeg med i "Nutrilett Challenge", og av den grunn fikk jeg en mail her om dagen om jeg ville bli med å teste frokostbarene deres, og jeg tenkte at det ville jeg. Jeg har smakt de, men det er også greit at de får vite hva som er bra med de og ikke. 
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Men nå tenker jeg å følge litt bedre med på Once Upon a Time. I kveld kommer #snaprecap fra uken. Ikke veldig mye denne uka heller.

 

Hvordan har din ferdag vært?
Har du trent, eller skal trene?
Smakt noen av frokostbarene til Nutrilett?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits