I have a (shopping-for-nuts-and-fruit) problem

Hei og god kveld!
Gjett hvem som var i byen, igjen...? Herlighet, jeg har vært i byen hver uke den siste måneden. Denne gangen var det for å finne bursdagsgave til mamma, både fra meg og børdrene mine. I tillegg, så ble det visst med meg litt hjem også. Som alltid. Jeg er også redd for at morgendagen kommer til å by på støle lår og rompe. #digg

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Dro bare med meg tok bukser uten å prøve, og det var visst ikke så lurt. Dongribuksa får jeg ikke over hoftene, haha. SUKK! 

 

Ellers, så bruker jeg alt for mye penger på QuestBar hver gang jeg er i byen. Har du smakt den med Pumpkin Pie? Holy, den er god. Og den juicen med granateple, den finner jeg nesten aldri i liten flaske, så den fikk bli med hjem.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Jeg kjøpte også sokker, hårstrikk, frukt og nøtter. Som er en annen ting jeg bruker (u)nødvendig mye penger på. Nå skal jeg snart steke kyllingkjøttdeig, skjære opp salat og varme pita-brød. Pita-kveld i kveld.


Hva har du gjor denne lørdagen?

3 kommentarer

Henriette Celin

21.02.2016 kl.00:38

Så fine kjøp! likte godt genseren :-D

synd med buksen da :-/

Å, den Pumpkin Pie Quest Bar´en fikk jeg lyst å smake ;3

Denne lørdagen har jeg vært på bading, boblebad og badsstu med søsteren min, laget et negledesign DIY prosjekt til bloggen, og hatt en avslappende kosekveld med familien ;-)

Kristina B.

21.02.2016 kl.01:32

Henriette Celin: Det høres ut som en veldig bra lørdag! Jeg kan absolutt på det sterkeste anbefale Pupmkin Pie fra QuestBar!

Henriette Celin

21.02.2016 kl.13:23

SV: Det var det også, hihi. Så bra, tror jeg på prøve den da :-D

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits