Aktiv dag

Åheisan, god kveld!
Det ble en veldig sen oppdatering, pappa brukte nemlig macen min til å se på ski, og så har jeg brukt tiden etterpå til å forberede meg til morgendagens jobb.I dag har jeg hatt akkurat en sånn dag jeg liker, mye aktivitet. Etter tre timer jobb, så var det dags for styrketrening og da jeg var ferdig så gikk jeg hjem. Da var jeg egentlig ferdig med dagen, men neida, det ble jammen en skitur på ei mil også. Jeg elsker det!
Forholdene var fantastisk. Tråkkemaskinen kom da vi var påvei opp, og jammen kom den da vi skulle ned også, så det var ferske løyper både opp og ned. Vi rakk det også før mørket la seg, så kvelden har vært lang og fin.


Jeg tenkte jeg kunne dele dagens styrkeøkt i morgen. Den føltes ganske bra ut, selv om det var noen øvelser som var tyngre enn andre.

 

Hva har du gjort i dag?
Er du glad i å være aktiv?

 

#trening #fitness #aktiv #workout #helse #hverdag #skitur #tur #styrketrening #styrke #cardio

2 kommentarer

Henriette Celin

03.03.2016 kl.08:28

En veldig aktiv dag da :-D

er også glad i det, men ski må jeg nesten vente med til påsken. Ettersom det ikke er snø her, og vi skal på fjellet der det er ;-)

i går begynte jeg på en ny sang på gitar ^^

Oda

03.03.2016 kl.12:13

så herlig ut!!

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits