Yoga for breakfast

I dag gjorde jeg noe jeg aldri har gjort før. Å si det var ut av komfortsonen er vell litt å ta i, men Yoga, det er noe jeg aldri har fått helt taket i. Joda, det er tungt, styrke, men det har en tendens til å bli FOR rolig og for.... "aaaahm-pust-rolig-la-tankene-flyte-aaaahm". Håper alle sier det på den måten jeg tenker det nå.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

MEN jeg ga det en sjanse, og i det jeg gikk ut av senga, fikk på meg klærne, fikk varmet rommet mitt litt, så gjorde jeg faktisk en liten rutine med yoga. Jeg gjorde 10-11 solhilsner, og en kort sekvens jeg fant på YouTube. Jeg gjorde det mest for å få i gang kroppen, få tøyd den og gjort den klar til joggeturen jeg skal ut på når innlegget er publisert, og det var jo veldig deilig, det skal jeg ikke nekte på. Så akkurat den tøyedelen, og det som ofte kalles Power Yoga, DET kan jeg like.

Gi yoga til frokost en sjanse du også, ikke så dumt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Sjekk Ashton Kutcher i bakgrunn, hahah... OFF, hele barndommen min henger fortsatt på klesskapet mitt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Bra jeg ikke ser sur ut i det HELE tatt da... Hahah

SAMSUNG CAMERA PICTURES
En sukkerfri iskaffe, en knekkebrød-snack-ting og jeg er klar for en rolig joggetur FØR frokost og greier, og greier.

 

Er du glad i Yoga?
Liker du å trene om morgenen?

 

#trening #workout #fitness #yoga #helse #hverdag #livsstil #sukkerfri #iskaffe #morgentrening #breakfast #jogge #joggetur

4 kommentarer

Lene

10.03.2016 kl.19:38

Flink du er! Har veldig lyst til å prøve yoga selv, virker så deilig avslappende samtidig som man trener, haha.

Kristina B.

10.03.2016 kl.20:56

Lene: Det er jo veldig god trening, og all klapp til de som faktisk gjør Yoga 100% med pustteknikk og tankesettet, men AKKURAT DEN delen fungerer ikke for meg. Jeg gjør øvelsene, men la meg få puste slik jeg vil, haha

Vilde

10.03.2016 kl.21:23

hehe, ja, jeg er også den som ofte liker heller å pushe meg med høy musikk og raske bevegelser, men for all del, yoga er sykt god trening!

Kristina B.

10.03.2016 kl.21:28

Vilde: Ja, absolutt... Og det å starte dagen med litt bøy og tøy, det var absolutt ikke dumt da, kroppen ble veldig våken av det :)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits