Beeing a yogi?

Heisan.
Som du kunne lese i DETTE innnleget, så prøvde jeg meg på Yoga for kanskje første gang. I de siste dagene, så har jeg faktisk gjort litt yoga/uttøying hver dag, og målet er å bli mer fleksibel enn jeg noen gang har vært. (håper på å komme meg i spagaten etterhvert). Det er fremdeles uttøyingen og styrkedelen jeg liker med yoga da, men det hadde faktisk vært utolig deilig om jeg klarte å gjøre litt hver morgen FØR arbeid, da hadde jeg følt meg sykt sprek, hahah.

Jeg kjørte også litt styrke innmellom, blant annet 15 minuter rumpe-pump fra Shape Up, og ja... Da ble det plutselig en real svettefest, det som var en behgalig, rolig tøyeøkt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Og så mer tøying og smerter... Haha, jeg var så mye mer fleksibel før, og da var jeg ikke veldig langt fra å gå ut i spagaten, men så kom jeg plutselig til et punkt hvor jeg egentlig ga opp - det liker vi ikke!
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Ja, jeg gjør ting jeg ikke kan....

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Men nåååå... Skal jeg slappe av. 11 km joggetur og 1 time med bøy og tøy er vell innafor på en søndag? Det tenker jeg hvertfall. Nå holder mamsen på å mekke sammen grove vafler, eller lapper, og det er jo også innafor på en søndag.

 

Hvordan har din søndag vært?
Liker du Yoga?


#trening #helse #fitness #workout #yoga #hverdag #joggetur #tøying #fleksibilitet #fleksibel

4 kommentarer

Lene

13.03.2016 kl.18:19

Sprek du er :-D Skal muligens ut å gå en tur senere, det er vel den eneste bevegelsen jeg får i dag, haha.

Kristina B.

13.03.2016 kl.19:25

Lene: Men å gå tur er jo kjempebra, det er bedre enn ingenting. Undervurdert å gå tur altså :)

Henriette Celin

13.03.2016 kl.22:35

Det er absolutt innafor ja, du har jo vært kjempeflink! Jeg har bare slappet av i dag jeg, hehe. Ja, elsker Yoga! Hadde dog en uke fri fra det nå, fordi det ble så mye danse trening + 4 timer kunstløp som slet ut kroppen helt (:

Vil selv bli mykere, og håper veldig å få til det snart. Har allerede sett forbedringer da, pga. Yoga ;-D

Kristina B.

14.03.2016 kl.07:16

Henriette Celin: Det er jo SUPERVIKTIG med hvile, hverfall med så mye dansing kunstløp. SÅ gøy! Jeg tror jammen jeg begynner å få sansen for Yoga, eller kanskje jeg bør kalle det for uttøying, haha.

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits