Happy bowl

Du har nok hørt om Smoothie bowls, men har du hørt om Macro bowls? Eller happy bowls?
Vell, det hadde ikke jeg før jeg så en video av "Blogilates". Så det mekket jeg sammen i går, og det var så lett, men gash så godt det var. En blanding av stekte grønnsaker, ferske grønnsaker og proteiner og fullkorn. Om det skal gjøres "helt riktig" så skal det visst være en viss prosent-del med ditt og en del med datt, men jeg hadde i det jeg ønsket og likte.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Salat og ruccola i bunn og etter det bare danderte jeg resten etterhvert som jeg kuttet det opp. Danderingen var mest fordi jeg for en gang skyld ville ha noe "fancy" å vise fram.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Gulrot, agurk, paprika og litt purre.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Fullkorn fra couscous og proteiner fra egg.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Avsluttet med ovnsbakt søtpotet og brokkoli. Den søtpoteten gjorde HELE skåla til en fantastisk smaksopplevelse. Herlighet, så godt det var. Og halloo, det ser gansek fresht ut, ikke sant?

 

Så bortsett fra at bakingen av poteten og brokkolien, og egget (som i mitt tilfelle var ferdigkokt denne gangen) så er det jo SÅ fort gjort. Couscousen lager seg selv og grønnsakene er fort gjort å mikse sammen. GJETT om dette skal lages igjen, men da tror jeg denne porsjonen passer bedre til en lunsj og gjerne med et ekstra egg. Jeg laget meg dette til middag/kvelds og metthetsfølelsen varte ikke SÅ lenge som jeg ønsket, vertfall ikke etter en dag med mye aktivtet.

Når du leser dette innlegget nå, så er jeg forhåpentligvsi på trening, (om det går etter planen) så stikker jeg til byen en tur med mamsen og papsen.


Har du prøvd dette før?
Hva har du i din "happy bowl"?

 

 

#trening #workout #fitness #helse #kosthold #næring #næringsrik #happybowls #macrobowls #sunt

3 kommentarer

Henriette Celin

21.03.2016 kl.13:14

Så smart! og sikkert kjempe godt også :-D

Aldri prøvd det før nei, men jeg hadde nok hatt salat, egg, kylling, og gulrøtter i ;-)

Kristina B.

21.03.2016 kl.16:42

Henriette Celin: Kylling hadde vært såå godt til. Ser også for meg tunfisk, for de som liker det :)

Henriette Celin

21.03.2016 kl.18:18

SV: Ja, tror kylling hadde vært godt ;-) er dog ikke glad i tunfisk, men sikkert godt for de som liker det ja ^^

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits